Etiketa: is_tag

Rihapen dosjet e vitit 1997/ “Masakra e Urës Vajgurore”, nis procesi në Gjykatën e Posaçme.
(FOTO: Nga Ura Vajgurore, 1997) Fran Marashi, i dënuar në mungesë me burgim të përjetshëm për vrasjen e 4 punonjësve të policisë dhe plagosjen e 6 të tjerëve. Ngjarja tragjike ka marrë emrin  "...
Robert Goro: Ditët e zjarrta të ’97-s; BBC në “bankën e të akuzuarve”
  Në 1997, Shqipëria u ndodh në buzë të greminës, nga trazirat më të rënda pas Luftës së Dytë Botërore. Falimentimi i skemave piramidale, ku më shumë se një milion shqiptarë kishin investuar jo...
Rebelimi i vitit 1997, Vlorë
Ngjarjet e vitit 1997 jane bere objekt i mediave keto dite Marsi. Muaji perkon pikerisht me Marsin e vitit 1997, kur ngjarjet arriten kulmin.  Vete AP, agjencia e lajmeve, iu kushtroi disa arti...