Nga: Fox News/ Avionë bombardues bërthamor rus u interceptuan dhe u shoqëruan nga avionët luftarakë amerikanë gjatë një fluturimi mbi ujërat neutrale afër Alaskës, sipas një raporti të Mërkurën...