Etiketa: is_tag

Opozita PD- LSI kërkon të hyjë në zgjedhje, por pas gjashtë muajsh
-Deklaratë e partive satelite të opozitës jashtë- parlamentare- Krerët e 5 partive aleate historike të Partisë Demokratike, Fatmir Mediu i PR, Agron Duka i PAA, Nard Ndoka i PDK, Dashamir Shehi...
Në koalicionin qeveritar dëgjohen zëra vertikal
Nga Leart Skiro/ Veritas/ Më së shumti shikoj që po “tronditen” mediat. Edhe pse kryeministri i ka akuzuar “të dëmshme” dhe “fajtore” njësoj sa politika e keqe, mediat përsëri po i qëndrojnë af...