Etiketa: is_tag

Kur tërhiqet pandemia?… Mjeku Ilir Alimehmeti parashikon fillimin e muajit mars
E gjithë bota ka 2 vite që sprovohet nga pandemia e Covid 19-tës. Por së fundmi, epidemiologët po artikulojnë deklarata pozitive. Sipas tyre, ardhja e pranverës do të sjellë fundin e fazës em...
Shqipëria përball Omicron, epidemiologu Alimehmeti: Ja kur do t’i kthehemi normalitetit
Prej 2 vitesh tashmë pandemia e Covid-19 ka prekur të gjithë botën ku herë pas here variantet e ndryshme të tij, shkaktojnë rritje të infektimeve dhe përkeqësim të situatës, duke mos dhënë një për...