Etiketa: amber-heardjohny-deep

Politikanët Europian të lidhur me Soros i kërkojnë BE të presë fondet për Hungarinë.
(FOTO: Hans Eichel- minister francez dhe ish- komisionerët Europian Pascal Lamy, Franz Fischel dhe Yannis Paleokrassas)/ Katër figura të larta politike Europiane i kanë shkruar një letër Presid...
Amber Heard dhe Johnny Depp zyrtarisht të divorcuar
…dhe për ta festuar, aktorja ka vendosur të bëjë një bëmë të mirë!   Pas një divorci të tejmediatizuar, dhe një marrëveshjeje, të nënshkruar në mirëkuptim këtë 16 gusht, përballja midis...