(FOTO: Këngëtarja Anita Take)/ Në moshën 83  vjeçare, këngëtarja e mirënjohur, Anita Take, u nda nga jeta sot pasdite. Anita iu kushtua skenës dhe këngës që në moshë të re. Krah...