Etiketa: is_tag

SPAK dhe Antimafia italiane zbarkojnë në terren! 7 skuadra të përbashkëta po hetojnë grupet kriminale.
Nga Arsen Rusta  SPAK dhe antimafia italianë zbarkojnë në terren.  ReportTv mëson se janë 7 skuadra qe po kryejnë hetime të përbashkëta për grupet kriminale qe kane aktivitet midis dy vendeve S...
Dita sot u mbyll me dy deklarata të “tmerrshme”
(FOTO: Franco Roberti- kreu i Antimafias Italiane)/ Deklarata e parë është e ambasadorit të OSBE në Tiranë Bernd Borchardt: Ai tha se në Shqipëri ndodhen në qarkullim dy miliardë euro të për...