(FOTO: Ardit Gjebrea (djathtas) dhe Marjan Rroku gjatë intervistës) Ardit Gjebrea, moderator i programit “E Diela shqiptare” në Tv Klan, ka fituar gjyqin me familjen Canaj, e cila e paditi në ...