Etiketa: is_tag

Trump-Kim, së shpejti samiti i ri
-Sekretari i Shtetit i SH.B.A.-së: "Është arritur një dakord për një takim sa më pare te jete e mundur"-   Një takim midis Donald Trump dhe Kim Jong-un "sa më shpejt të jetë e mundur". ...
SHBA pret që Shteti Islamik të përdorë armët kimike në Mosul.
  Shtetet e Bashkuara pret që Shteti Islamik (ISIS) të përdorë armë kimike të papërpunuara si një përpjekje për të zmbrapsur ofensivën e Irakut mbi Mosul, thanë zyrtarë të Shteteve të Bash...
ISIS ka përdorur armë kimike ndaj trupave amerikane në Iran
  Ushtria amerikane ka ngritur dyshime se Shteti Islamik mund të ketë sulmuar bazën e trupave amerikane në Irak me armë kimike. Sulmi i ndodhur ditën e martë, fatmirësisht nuk pati asnjë viktim...