Etiketa: is_tag

Përcillet gjuhëtari Bahri Beci, firmëtar i drejtshkrimit të shqipes.
Problemet e gjuhës shqipe dhe përmirësimi i standardit ishin ushqim i përditshëm për gjuhëtarin e shquar Bahri Beci, i cili mbylli sytë në moshën 87 vjeçare. Nderimet për firmëtarin e drejtshkr...
N𝐝𝐚het 𝐧𝐠𝐚 𝐣𝐞𝐭𝐚 𝐠𝐣𝐮𝐡𝐞̈𝐭𝐚𝐫𝐢 𝐁𝐚𝐡𝐫𝐢 𝐁𝐞𝐜𝐢, 𝐚𝐧𝐞̈𝐭𝐚𝐫 𝐢 𝐀𝐤𝐚𝐝𝐞𝐦𝐢𝐬𝐞̈ 𝐬𝐞̈ 𝐒𝐡𝐤𝐞𝐧𝐜𝐚𝐯𝐞
Kryesia e Akademisë së Shkencave të Shqipërisë njofton me hidhërim të thellë bashkësinë e shkencëtarëve albanologë, shqiptarë e të huaj; miqtë dhe kolegët e tij të shumtë brend...