“Ti vjen këtu dhe ekzaktësisht duke lexuar abetaren që të ka mësuar ai llumi nga i cili do që të distancohesh. Ti je karikaturë e atij llumi. Ti duhet të Rilindësh”. Kanë qenë këto fjalët e kre...