Etiketa: is_tag

Konfiskohen 20 mln euro për llogari të Becchettit? Burime: Asnjë cent nuk është bllokuar nga asnjë gjykatë
Asnjë gjykatë vendase apo e huaj nuk ka vendosur për konfiskimin e të ardhurave apo pronës së Albcontrol apo të Republikës së Shqipërisë. Burime ekskluzive për Shqiptarja.com bëjnë me dije se lajm...
Francesco Becchetti dhe grupi dënohen me 54 vite burg
Dënohet me 17 vite burg biznesmeni italian Francesco Becchettin, i cili akuzohet se përmes kompanive të tij kishte krijuar një skemë të mashtrimit me TVSH dhe pastrim parash. Biznesmeni italian va...