Etiketa: is_tag

Rama pohon se e ka propozuar vetë Ridvan Boden për në Këshillin Mbikëqyrës të Bankës.
Kryeministri Edi Rama ka sqaruar për herë të parë në publik arsyen e propozimit të Ridvan Bodes në Këshillin Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë. Gjatë konferencës së fundit të vitit për shtyp, ...
As tani nuk paska të drejtë zoti Bode të shohë hallet e veta?…
Nga: Astrit Patozi/ Në qoftë se vendimi i Ridvan Bodes për t’u larguar nga politika dhe për të parë hallet e veta paska një problem moral, unë nuk di se çfarë emri mund të gjendet për pazarin e...
Një demokrat i hedhur pranohet në ‘oborrin’ e shtetit. Bode në Mbikëqyrjen e BSH
Një nga ish- ministrat jetë gjatë të PD, Ritvan Bode, është hedhur jashtë PD gjatë zgjedhjeve parlamentare të kaluara. Ai ishte ministër i Financave në periudhat 1996- 98 dhe 2009- 2013. Por nuk u...