Etiketa: is_tag

Brunei zbaton ligjin e vrasjes me gurë për njerëzit e komunitetit LGBT.
Brunei po prezanton në mënyrë strikte ligjet e reja Islamike që e bëjnë seksin anal dhe tradhtinë bashkëshortore të dënueshme dhe aplikimin e vrasjes  me gurë. Masat e reja që hynë në fuqi ditë...
George Clooney bën thirrje për bojkot ndaj hoteleve në Brunei për shkak të ligjit kundër LGBT
Aktori i Hollywood-it, George Clooney ka bërë thirrje për bojkot në nëntë hotele luksoze që lidhen me Brunein, pasi vendi ka deklaruar se tradhtia bashkëshortore dhe seksi ‘gay’ mund të dënohen me...