Ministri i Jashtëm, Ditmir Bushati duke folur për Tch, ka lënë të nënkuptohet se pakti mes Opozitës dhe qeverisë i nënshkruar gjatë protestave në Çadrën e Opozits, do ta vazhdojë edhe pas zgjedhje...