Profecitë e Baba Vanga-s, Nostradamus-es të Ballkanit që ka parashikuar atentatin ndaj  Kullave Binjake dhe katastrofën e Kursk: në 2020 Trump do të ketë një tumor, Evropa do të jete e pushtuar ng...