Etiketa: is_tag

Deklaratat e Wadephul/ Rama: I nxituar, zhvleftëson Kuvendin! Nuk i kemi premtuar Bundestagut si kusht lumturinë e Bashës!
Zëvendëskryetar i Grupit të CDU-CSU në Bungestag Johann David Wadephul tha dje se reforma zgjedhore duhet të miratohet nga Parlamenti pa ndryshime. Këtë deklaratë të tij në komunikimin që...
Leikert: Shqiptarët janë të mirëpritur në BE
Nga: Deutsche Welle/ Në një intrvistë ekskluzive për Deutsche Wellen, nënkryetarja e grupit Parlamentar, CDU/CSU, Katja Leikert, thotë, se Bundestagu do të vazhdojë ta shoqërojë Shqipërinë dhe ...