Etiketa: is_tag

Kuvendi rrëzon dekretin e Metës për Butrintin.
Partia Socialiste rrëzoi dekretin e presidentit të Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta për administrimin dhe menaxhimin e Parkut të Butrintit.  Vendimi erdhi gjatë mbledhjes së Komi...
E vërteta e Butrintit dhe arkeologjia e të pavërtetave
Butrinti, si fenomen e jo si qëmtim i një qyteti antik, u rikthye ditët e fundit në kryefjalën e një vrulli opinionesh të pafaktuara e deklaratash të shtrembëruara si bindje.  E mar...