Etiketa: california

Abandonohet rajoni i verës në California. Erërat po përhapin zjarre “katastrofikë”. VIDEO
(Gjithë fqinjësia e qytetit të  Santa Rosa janë shkatërruar)/ Erërat që tashmë janë kthyer me shpejtësi të lartë, po i shkaktojnë rajonit të famshëm të prodhimit të verës, dëme ‘katastrofike”....
UPDATED/Katastrofë në California: Zjarri shkatërron zonën e prodhimit të verës, qindra shtëpi të djegura. VIDEO
UPDATED: Nga përhapja e zjarrit të 15 vatrave në luginat e vreshtave në Kaliforni, deri tani janë shpallur të vdekur 10 persona. 1500 prona janë shkatërruar dhe 20 mijë banorë janë evakouar. ...
Të paktën 13 të vdekur nga përplasja e një autobuzi turistësh në California
  Një autobus turistësh u përplas në pjesën e pasme të një traileri që mbante traktor në Jug të Kalifornisë para se të agonte e shtuna. Në aksident janë vrarë të paktën 31 vetë dhe janë pl...