Etiketa: is_tag

Ish shefi i Inteligjencies Amerikane mohon përgjimet, por edhe pohon se e monitoruan Kullën Trump “pa vendim gjykate”.
(FOTO: James Clapper- ish shefi i Inteligjencies Amerikane)/ Drejtori i Inteligjencies Amerikane në p;eriudhën e zgjedhjeve në Amerikë ka mohuar se kishte ndonjë regjistrim të bisedave të Trump...
Clepper i Inteligjencies Amerikane thotë se akti i Putin ishte “akt lufte”
(FOTO: Vladimir Putin dhe James Clapper)/ Shefi i Inteligjencies së Shteteve të Bashkuara, premtoi sot se do të shpjegojë pse Rusia bën sikur acarohet kur i thonë për ndërhyrje në zgjedhjet e S...