Kryeministri Edi Rama, Kreu i Kuvendit, ministri i Mbrojtjes dhe ministrja e Drejtësisë u kanë dhënë titullin “Dëshmori i Atdheut” familjarëve të 4 protestueseve të vrarë më “21 Janar”.  Në f...