Etiketa: is_tag

Vrasja në Berlin: Gjermania dëbon dy diplomatë Rus.
Muaj pas një person ishte qëlluar me armë për vdekje në një park në Berlin, Gjermania ka hedhur poshtë diplomatët rus sepse janë të dyshuar se vrasja ishte urdhëruar nga Rusia ose nga Republika Çe...
​Akt i papritur: Serbia tërheq diplomatët e saj nga Maqedonia
I gjithë personeli i Ambasadës së Serbisë në Shkup sot është tërhequr për konsultime në Beograd. Një dokument me përmbajtje tërheqjen e diplomatëve të vendit,  ka marrë Ministria e Jashtme e Ma...
136 diplomatë të Turqisë dhe të afërmit e tyre kërkojnë azil në Gjermani. Akuzohen si “puçistë”.
(FOTO: Presidenti i Turqisë, Erdogan)/ Njëqindetridhjetegjashtë turq me pasaporta diplomatike kanë depozituar një kërkesë për azil në Gjermani që prej grushtit të shtetit të dështuar në korrik ...