Këngëtari Michael Buble dhe e shoqja Luisana Lopilato thanë se janë "të shkatërruar" pasi djali i tyre 3-vjeëar Noah u diagnostikua me kancer. Ylli KAnadez i Muzikës e hodhi lajmin ne f...