Etiketa: is_tag

Shërbimi sekret i Ukrainës: Rusia po përgatit planin që ta lënë Ukrainën dhe botën pa bukë
Departamenti i Inteligjencës së Mbrojtjes ukrainase përmes një njoftimi në rrjetet sociale ka denoncuar se forcat ruse kanë nisur luftë sistematike në dëmtimin e makinerisë agrikulturore në Ukrain...
Maska rigjeneruese për flokë të dëmtuar
Në mos jo të gjitha, një pjesë shumë e madhe e femrave dëshiron të ketë flokë të gjatë dhe të shëndetshëm. Mirëpo faktorët gjenetikë, kequshqyerja, moskujdesja, duhanpirja, etj. Shpesh herë, nuk i...