"Rreziku më i madh në dimër, është moslëvizja", thotë me humor Michel Lejoyeux, profesor i psikiatrisë dhe mjekësisë së varësisë në Paris-VII. "Kemi shpesh frikë të dalim, nga meraku se mos ftohem...