Etiketa: is_tag

Kriza energjetike: Hyn Në 1 nëntor hyn në fuqi fasha me çmimin për harxhimet mbi 800 kWh!
Duke filluar nga data 1 nëntor çdo familje e cila konsumon më shumë se 800 kWH energji elektrike në muaj do ta paguajë pjesën e harxhuar mbi këtë fashë me çmimin e ri, 44 lekë për kilovat/orë. Laj...
Kriza energjetike, Rama: Kostoja është rritur, por nuk është reflektuar në faturë! Kemi vendosur mburojë për familjarët dhe biznesin e vogël!
Përballë pasojave të rënda që kanë sjellë dhe pritet akoma më shumë të vijnë nga lufta Ukrainë-Rusi, kryeministri Edi Rama u ka thirrje qytetarëve shqiptarëve që të bashkohen për të përballuar kri...
Rikthehet energjia në fshatrat e Pogradecit, mungonte prej tre ditësh.
Situata energjitike në fshatrat e thellë të Pogradecit është përmirësuar. OSHEE Pogradec njofton se është rikthyer energjia në pjesën më të madhe të fshatrave që vuanin prej 3  ditësh mungesën e...