Presidenti Donald Trumpfirmosi një urdhër ekzekutiv të Martën që e kthen mbrapsht efektin e urdhrit të lëshuar nga Obama mbi “Ujërat e Shteteve të Bashkuara” dhe shpërndarë nga Agjencia e Mbrojtje...