Nga: Laert Skiro/ Duket se dy partitë e mëdha parlamentare, PS dhe PD, tashmë janë vjetëruar duke u kthyer në establishment. Të dyja janë ngarkuar me qeverisje të gjata, me mëkate të mëdha, me dema...