(FOTO: Donald Trump në një ceremoni mes liderve fetarë)/  Sapo Donald Trum ka njoftuar se Franklin Graham dhe 6 figura të tjera fetare do të flasin në ceremoninë e shumëpritur. Ceremonia do ...