(FOTO: Miq dhe të afërm të Agim Myrdinit duke iu lutur që të zbresë nga oxhaku)/ Nga: Laert Skiro/ Ai ka punuar në Uzinën e Përpunimit të Naftës, Fier, që në fillesat e saj. Sot Agim Myrdini...