Etiketa: is_tag

Dëgjoni nga cila foltore… (është efekti Don Kishot)
Nga: Alessandro Sallusti Ne do të dëshironim të kundërtën, por Evropa ka marrë rrugen e sfidës ndaj Italisë në vend të asaj ndaj skafisteve dhe trafikantëve te njerëzve. Franca, Spanja dhe Gjerm...
“Forza Italia”: Lulzim Basha do të ketë mbështetjen tonë, ‘e shikojmë si të vetmin’.
Paolo Romani, Kryetar i Grupit “Forza Italia” në Senatin Italian deklaroi në Senat se falë arritjes së një marrëveshjeje të rëndësishme mes shumicës dhe opozitës më në fund mund të fillojë fushata...