Etiketa: is_tag

Media mban përgjegjësi për vrasjen e Palestinezëve/ Ambasadori i SHBA, David Friedman.
Media tradicionale mban “disa përgjegjësi” për vdekjen e palestinezëve në kufirin e Rripit të Gaza këtë javë, sepse ata shpërblyen terrorin e Hamas për inkurajimin e popullit që të sulmonin drejt ...
Donald Trump emëron David Friedman si ambasador i SHBA në Izrael
(FOTO: Presidenti i zgjedhur Trmp dhe kryeministri i Izraelit, Natanjahu)/  Presidenti i zgjedhur Donald Trump njoftoi përmes një deklarate të Ënjtën se do të emërojë prokurorin dhe këshilltari...