Etiketa: is_tag

Skandali me listën e pagave/ Reagon Qeveria: ‘Nuk ka ndodhur eksporti i databazës, ministria po përgatit denoncim në Prokurori!’.
Qeveria ka reaguar pas skandalit të publikimit të një databaze që përmban emrat dhe pagën e rreth 630 mijë qytetarëve shqiptarë, duke theksuar se nga analizat paraprake nuk rezulton të ketë asnjë ...
Hamendësime mediatike mbi azilantët/ Reagon qeveria: Nuk do të ketë kampe azilantësh për Anglinë në Shqipëri
Qeveria shqiptare ka hedhur poshtë lajmin e britanikes “The Sun” se në Shqipëri do të ndërtohet një kamp azilantësh. “Lajmi se 🇦🇱 do ngrejë një qendër azilantësh për llogari të palëve të treta ...
Unë kandidat për në qeveri?… Për kohë të shkurtër nuk ndjehem gati.
Nga Artan Fuga/ Nisur nga fakti që në rrjete të ndryshme sociale përmendet edhe emri im për të qenë një kandidaturë e opozitës e propozuar për të qenë në qeveri, dëshiroj t'i falënderoj shumë t...