Sot, teksa Basha ka folur për lapsuset dhe për gafat e vazhdueshme qe ka bere deri tani, ka bërë sërish një tjetër gafë  duke thënë ‘lapse’ në vend të ‘lapsuseve’. Kryetari i Partisë Demokratik...