Shkruan: Lezha News/ E ashtuquajtura Gaforrja Blu është bërë tashmë mbretëresha e brigjeve të Adriatikut. Mjafton vetëm t’i afrohesh bregut dhe ushtria e kolonizatorëve rreshtohen me një sak...