Etiketa: is_tag

Izraeli vë në lëvizje ushtrinë: Ja planet kundër Gazës
Lorenzo Vita Lufta midis Izraelit dhe Gazës vazhdon në mënyrë të pashmangshme. Hedhjet e raketave nga Rripi vazhduan gjatë gjithë natës (më shumë se 1300 sipas vlerësimeve nga forcat e armatosu...
UPDATED/ Të paktën 52 të vdekur dhe 2400 të plagosur në Gaza; dhuna para përurimit të ambasadës së SHBA në Jerusalem.
UPDATED: Të paktën 52 palestinezë janë vrarë dhe 2,400 janë plagosur gjatë përplasjes në kufirin e Gaza, thonë zyrtarët palestinez.  Lajmi i orës 12: 51: Të paktën 28 palestinezë në Gaza ...