Etiketa: is_tag

Vendim në “fshehtësi”, Gjykata e Lartë “pret korrentin” në Valbonë
Kolegji Administrativ i Gjykatës së Lartë, vendosi të ndryshojë vendimet e Shkallës së Parë dhe Apelit, lidhur me padinë kundër dy heceve në Valbonë dhe të marrë si masë sigurimi pezullimin e kont...
CNN në Shqipëri një investim i madh në tregun mediatik shqiptar.
  -Flet Dorina Troka, Drejtore e Marketingut dhe Komunikimit, Gener 2- Lajmi se media e njohur ndërkombëtare, CNN, ka hyrë në tregun shqiptar, ngjalli jo pak interes në publik. Në Shqip...