Etiketa: is_tag

George Clooney bën thirrje për bojkot ndaj hoteleve në Brunei për shkak të ligjit kundër LGBT
Aktori i Hollywood-it, George Clooney ka bërë thirrje për bojkot në nëntë hotele luksoze që lidhen me Brunein, pasi vendi ka deklaruar se tradhtia bashkëshortore dhe seksi ‘gay’ mund të dënohen me...
George Clooney, më i pasuri…, pasuruar si aktor apo si prodhues i tekuila-s?!
  George Clooney di si të bëjë histori në botën e “showbiz”-it dhe të mbetet sërish në krye. 57-vjeçari është renditur nga revista “Forbes” si aktori me fitimet më të mëdha brenda një viti...