Nga Geri Kokalari, SHBA Zonja Angelakis, Më ka tërhequr vëmendjen fakti se ju keni bërë deklarata të shumta dashakeqe, nënçmuese dhe të paargumentuara për nënën time, babanë dhe mua në disa fo...