Është shuar në moshën 84-vjeçare gazetari dhe prezantuesi i njohur italian  Gianni Mina. Ai vdiq të hënën në Romë pas një sëmundjeje të zemrës, sipas medias italiane. Gianni Mina u bë i njohur ...