Etiketa: is_tag

Gulen: Në Kosovë, me gulenistët, ndodhi banditizëm i pastër.
Udhëheqësi FETO-s, kleriku Fethullah Gulen sot për herë të parë ka komentuar arrestimin dhe depërtimin e gjashtë njerëzve të tij në Kosovë, duke e quajtur këtë një veprim bandistik. Ai këtë int...
Turqia kërkon arrest për ish oficerin e CIA, Fuller për komplot në grushtin e shtetit.
Shefi i Prokurorisë i Turqisë ka lëshuar një fletë- arresti ndaj ish oficerit të CIA, Graham Fuller. Prokurori akuzon zotin Mr Fuller, ish- zëvendës kryetar i Këshillit Kombëtar të Inteligjenci...