Sali Berisha po rikthen në vend kultin e individit dhe kemi detyrë ta ndalojmë'. Ky është mesazhi i studentit të dhjetori 1990 Ilir Dizdari në fjalën e tij në Kuvendin e PD-së. "Ilir Dizdari, s...