Prokuroria e Posaçme ka mbyllur hetimet për inceneratorin e Elbasanit, duke marrë të pandehur Lefter Kokën, Klodian Zoton, Stela Gugalljan dhe disa ish-zyrtarë të Ministrisë së Mjedisit. Ditën ...