Etiketa: intervista

Ambasadorja Kim: Shqipëria e ka shumë të qartë cili është miku dhe cili armiku, Rusia dhe Kina kanë shumë pak ndikim në Tiranë. Ja tre prioritetet e mia në Shqipëri
Ambasadorja e SHBA-ve në Shqipëri, Yuri Kim, në një intervistë për Qendrën Evropiane të Studimeve mbi Sigurinë, George C. Marshall, është ndalur për të folur në një sërë çështjesh, që nga ndikimi ...
Zoti Berisha flet, nuk është e vërtetë se nuk flet për situatën politike dhe Marrëveshjen.
A do të flasë zoti Berisha, apo nuk do të flasë? Kjo pyetje vërtitet sa mes radhëve të PD, aq edhe jashtë saj- në publik. Marrëveshja PD-PS ka ngjallur interes mes demokratëve, aq më tepër që duke...