( FOTO: James Woods dhe Hillary Clinton.)  Nga: Taryn Ryder /  Pajisjet eksplozive drejtuar ish Sekretares së Shtetit Hillari Klinton dhe ish-Presidenti Barak Obama u kapën nga Shë...