Brenda vitit të ardhshëm gjykatësit dhe prokurorët e korruptuar nuk do të jenë më pjesë e sistemit të drejtësisë në Shqipëri. Sigurinë për këtë e ka dhënë vëzhguesi amerikan që është pjesë e Op...