Kolegji “Saadi” që funksionon  në bashkëpunim me Fondacionin Rumi, i cili ndodhet në km.1 të autostradës Tiranë-Durrës, Fushë Mëzez është mbyllur. Mbi mbylljen e kësaj shkolle ka ardhur dhe një...