Etiketa: is_tag

Komiteti Teknik vendos heqjen e detyrimit për mbajtjen e maskave dhe lejimin e muzikës natën
    Nisur nga situata me pandeminë e COVIID, Komiteti i Ekspertëve flet për një situatë të qëndrushme të pandemisë Covid 19 në vend dhe njoftoi lehtësim të mëtejshëm të masave. ...
COVID19/ Komiteti i Ekspertëve vendos rregullat për votimin me 25 prill
Komiteti i Ekspertëve ka publikuar protokollin për zgjedhjet e 25 prillit në mënyrë që të gjithë qytetarët të mbrohen nga Covid-19.  Në çdo hyrje të qendrave të votimit duhet të ketë dezinfekta...