Etiketa: is_tag

Deputeti Italian, Nuti, kërkon nisjen e hetimeve mbi 1300 kontenierët e mbetjeve të rrezikshme që u nsën për në Shqipëri.
  (FOTO: Riccardo Nuti, deputet  i Republikës së Italisë)/ “Pa dijeninë e askujt gjatë vitit 2016 ka ndodhur një trafik i frikshëm i plehrave ku është përfshirë vendi ynë (Italia),  Shq...
1300 kontenierët kanë hyrë në Shqipëri dhe nuk kanë dalë kurrë.
  Kur shpërtheu skandali i 1300 kontenierëve me mbetje të rrezikshme që kanë hyrë në Shqipëri, kryeministri  Edi Rama ka  sulmuar median italiane Pianeta Italia News, që zbuloi skandalin. Madj...