Kryeministri Edi Rama këtë të shtunë ka dhënë lajmin e mirë për të gjithë mjekët, policët dhe ushtarakët e rinj, të cilët mund të nisin procedurat për kreditë e lehtësuara. Sipas Ramës, në e-Al...